TIETOA HELENASTA


Intohimonani on rikkoa rajoja ja muokata maistuvia reseptejä ruokarajoitteisille.

Olen ollut vauvasta asti allerginen ja kantapään kautta oppinut miten selvitä ja nauttia elämästä, jossa on paljon ruokaan ja ympäristöön liittyviä rajoitteita. Minulle on kertynyt paljon hiljaista tietoa, joten haluan jakaa sitä muille.

Kaikki reseptini ovat tässä blogissa ilman vehnää, ruista, kauraa ja ohraa. Kutsun näitä reseptejäni luonnostaan gluteenittomiksi. En käytä leivonnassa pähkinöitä, selleriä, ananasta ja montaa muuta ainetta, joille olen allerginen.

Sain 3.5.2017 tietää olevani myös allerginen maisille, hirssille, soijalle, punaiselle elintarvikevärille, kurpitsansiemenille, pinjansiemenille, ciansiemenille ja hirssijauholle. Sen jälkeen suunnittelemistani resepteistä näitä ei löydy.

Ylläpidän RuokaRajoitteiset Facebook ryhmää ja autan siellä vapaaehtoisesti muita ruokarajoitteisia. Liity mukaan, meillä on kiva yhteisö ja monta hyväsydämistä vapaaehtoisauttajaa.

Tuotekehitän ja teen yhteistyötä yritysten kanssa saadaksemme yhä enemmän ja parempia tuotteita sekä reseptiikkaa erityisruokavalioisille.

Kesät vietän piha- ja kasvimaata muokaten ja talvisin on minulla enemmän aikaa reseptien nikkarointiin.

Tervetuloa jakamaan kanssani intohimo maistuvasta elämästä!

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s