MISSÄ HELENA?

on

Neljä kuukautta on hurahtanut ilman yhtään reseptiä ja blogipostausta. Samaan ajanjaksoon liittyy vain kaksi leipomusta, jotka olisivat olleet reseptin arvoisia. Hautuvat päässäni puhtaaksi kirjoittamista ja editointia vailla. Toinen on suklaiset muffinit ja toinen konjakkiluumupiirakka.

Missä olen luurannut viimeiset neljä kuukautta?

Muuttopuuhiin olen suunnannut kaikki voimavarani ja nauttinut joka hetkestä. Ostimme mieheni kanssa järvenrannalta talviasuttavan mökin ja samaan aikaan muutimme kaupungissa pienempään, kuten vanhin lapseni kommentoi, luukkuun. Pienenpieneen 29 neliön yksiöön. Molemmat paikat ovat lähellä pääkaupunkiseutua, joten jatkossa työt hoituvat molemmista osoitteista. Tämä on ollut pitkäaikainen unelmamme ja nyt se on totta.

Koska olen reseptien suunnittelun ohella intohimoinen sisustaja ovat kädet ja mieli olleet täynnä värejä, huonekalujen sijoittelua, kirpputorivisiittejä, fiilistelyä, raakaa maalitelan heiluttelua, purkuhommia, uuden rakentamista, puiden sekä pusikoiden raivaamista, haravointia sekä hiekan ja mullan luontia. Lisäksi tänne maalle on vieraita ollut mukava vastaanottaa ja lähes joka viikonloppu näin on käynytkin.

Näin kesä vierähti ja on aika palata someen toivottaen sinut tervetulleeksi reseptieni pariin. Ensi viikolla yritän saada seuraavan ohjeen eetteriin.

Olen dokumentoinut kuvin tätä muutosprosessia ja niistä saattaisi syntyä muutama blogipostaus. Olisitko kiinnostunut näkemään miltä täällä mökillä näytti ennen ja nyt neljän kuukauden jälkeen?

Syysterveisin,

Helena

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s