TÖISTÄ TULLESSA ODOTTI YLLÄTYS

on

Majailen tällä hetkellä siskon poikani ja häen perheensä luona täällä Singaporessa. Onnekkaina heillä on lasten- ja taloudenhoitaja. Jenny on kotoisin Filippiineiltä. Hän on tullut heidän perheeseen eräästä toisesta suomalaisesta perheestä, jossa rouvalla on keliakia. Eli Jenny tietää erikoisruokavalioisista jonkin verran.

Koen olevani aika hemmoteltu, kun hän tekee ruoan valmiiksi eteeni, pesee pyykkini, sijaa vuoteeni, siivoaa huoneeni ja kylppärini. Hän on todella huolellisesti kysellyt mitä voin syödä ja mitä en. Eli olo on kuin prinsessalla!

Eilen töistä tullessa odotti minua yllätys. Jenni oli löytänyt sopivan jauhoseoksen Gold Storagesta ja esitteli sen minulle heti astuttuani sisään.

glutenfree 1 to 1 baking flour

 

Glutenfree flour ingredients

Jauhoissa on seuraavat raaka-aineet: Makea riisijauho (ns. glutenious rice flour), kokojyvä riisijauho, perunatärkkelys, täysjyvä durrajauho, tapiokajauho ja xantaani. Jauhoseos on hyvin samanlainen kuin omat vaaleat jauhoseokseni. Esim. luontaisesti gluteeniton jauhoseos ja Helenan vaalea jauhoseos.

Näitä Bob’s Red Mill jauhoja on täällä saatavilla, mutta en ollut huomannut tätä jauhoseosta aiemmin. Tämä oli jo ilouutinen, mutta sitten hän näytti mitä hänellä oli uunissa!

Jennin gluten free pizza2

Kyllä oli hymy herkässä ja mieli kihahti kattoon ilosta! Oma uunituore luontaisesti gluteeniton pizza ilman mitään vaarallisia raaka-aineita. Elämä voi niin yllättää positiivisesti.

Jennin piza1

Pizza oli herkullisen makuinen, vaikkakin vähän liian tiiviiksi keskeltä jäänyt. Mutta minä en valita näin pienistä, vaan popsin tyytyväisyyttä huokaillen lähes koko pitzzan massuuni.

Eilinen saa minut niin kiitolliseksi ja uskomaan unelmiin. Vuoden 2017 lopulla teimme mieheni kanssa fengshuin mukaan 2018 vuodelle suunnitelman ja lähes kaikki siinä olevat asiat ovat nyt toteutuneet, kun vuosi alkaa olla kääntymässä loppua kohti. Listalla on enää yksi asia ja katsotaan toteutuuko myös se. Paljastan sen sitten joskus, mikäli siitäkin tulee totta.

Vielä alkusyksystä en tiennyt, että lokakuun lopussa olen töissä Singaporessa ja kotiin tultuani herkuttelen toisen tekemällä pizalla.

Life is Great!

 

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s