SINGAPORE PYSÄYTTI LEIVONNAN

on

Singapore todellankin teki niin kohdallani! Ei kotia, ei uunia, ei raaka-aineita, ei omia leipomisvälineitä ja ennen kaikkea ei yhtään ylimääräistä energiaa aikaerosta sekä kuumuudesta johtuen.

Yöt ovat menneet osittain valvoen ja päivät työtä tehden. En ole käynyt edes Singaporen keskustassa.

Taksilla toimiston ja majapaikkani väliä olen päivittäin sahannut. Muutaman kuvan olen napannut taksin ikkunasta.

Singapore1Singapore2Singapore3

Eikös kuulosta eksoottiselta?

Olen tehnyt aiemminkin kansainväistä työtä ja tiesin mitä tuleman pitää, joten olen sinut uuden elämäntilanteeni kanssa. Menee muutama kuukausi ennen kuin pääsee omien harrastusten ja rutiinien pariin. Pitää olla kärsivällinen.

Leipominen vain tuntuu sellaiselta harrastukselta, että sitä kaipaan jo kovasti! Lisäksi on tunnontuksia, kun en pysty toteuttamaan haastelistaani.

Onneksi olen jo löytänyt täältä ihanan kauppaketjun nimeltä Cold Storage, josta saa allergiselle sopivia elintarvikkeita. Kaupat kuuluvat isompaan ketjuun ja muita mainittavia ketjun liikkeitä ovat Giantit. Niissäkin on aika hyvä valikoima. Silmän pitää vielä harjaantua löytämään sopivia raaka-aineita. Hedelmät ja vihannekset ovat täällä hyviä ja niistä iloitsen. Erityisesti avokaadot.

Täällä Kaakkois-Aasiassa on keskimäärin noin +30 astetta lämmintä ja voitte kuvitella, että kylmät juomat sekä jälkkärit ovat nyt suosikkejani.

Koska minulla on vielä koti etsinnässä, niin mieleeni juolahti, että olisiko jotain muuta tietoa kuin reseptiikka, jota voisin täällä jakaa lukijoilleni. Jotain mikä liittyy aasialaiseen elämäntyyliin, työntekoon, ruokaan, terveyteen? Anna minulle vinkkiä, niin voisin tehdä blogipäivityksiä ilman keittiötä. Ehkä tämä johtaa jonkin uuden äärelle.

Kuumat terveiset kaikille lukijoilleni ja RuokaRajoitteisille!

Helena

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s