RUOKATARJOUKSET, mistä niitä löytää netistä?

on

Hei Maria,

esitit RuokaRajoitteiset ryhmässämme kysymyksen onko olemassa sivustoa tai ryhmää, ruokatarjouksista? Ensi silmäyksellä sellaista ei löytynyt, mutta luonteeni mukaisesti en antanut periksi. Selasin nettiä noin tunnin ja löysin yhden sivuston nimeltä ruokamenot.fi ja siellä on linkkilista tunnetuimpien kauppojen tarjoussivuille.

Osa linkeistä ei kuitenkaan toiminut, joten petyin hieman. Menin toimiville sivustoille ja laitoin hakusanaksi luontaisesti gluteeniton, gluteeniton, maidoton jne. sekä  erikoisruokavalion ja tuloksena oli aika kehno tulos, joten alan ymmärtää miksi kysyit juuri tätä ryhmässämme.

Jatkan tämän aiheen tutkimista.

ystävällisin terveisin,

Helena

 

 

 

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s