Eka tubetus ja FoodRestricted ryhmä liveksi!

on

Kaksi syytä riemuun yhden aamupäivän aikana

TUBETUSTA SENNURAN KANSSA

Ensinnä kerron, että siitä asti, kun aloin seurata Allergia-, iho-, ja astmaliiton somettajakollegan Senni Rissasen, eli Sennuran vloggaamista, olen halunnut sitä kokeilla.

Nyt yhteinen kokkausvideo, jonka Senni ystävällisesti teki kanssani, on livenä.

Olen hänelle ikuisesti kiitollinen, että hän käytti vapaa-aikaansa opastamiseeni. Kärpänen on nyt purrut kunnolla ja mietinkin jo miten opin seuraavaksi editoimaan videoita.

Kännykälläni olen jo aloittanut ja päivittänytkin muutamia videoita RuokaRajoitteisiin. En editoi niitä mitenkään ja ne ovat lyhyitä. Nyt kutkuttaa tehdä vähän pidempiä editoituja kokkausvideoita YouTubeen.

FoodRestricted Face ryhmä

Toinen ilon uutinen on, että perustin tänään RuokaRajotteisille kansainvälisen sisaren, eli FoodRestricted ryhmän. Molemmissa ryhmissä on sama perusajatus, joka kuuluu näin:

Ryhmä on lähtenyt liikkeelle halusta auttaa rajoitetulla ruokavaliolla kamppailevia. Perusajatuksena on, että täällä voi keskustella kaikesta mitä kehoomme ja ympäristöömme kulkeutuu. Välillä keskustelu rönsyilee, mutta siitä tämä ryhmä saa lisää ideoita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ryhmässä toivotaan asiallista hyväksyntää ihmisen erilaisuudelle ja kannustetaan muita vinkein, linkein, jutuin sekä keskusteluin. Täällä ovat bloggarit, tubettajat ja muut ammatikseen tai harrastuksenaan sisältöä tuottavat tervetulleita. Jokainen pienikin tiedonjyvä, toistemme kannustus ja vertaistuki on kallisarvoista.
Jos et ole vielä jäsen, niin tervetuloa mukaan. Meillä on valtavasti innostunutta porukkaa ja autamme toisiamme jaksamaan päivittäin.
Lähdenkin tästä iloisena kokeilemaan siemenpullaa resepti nro 5.0. Niin, jos maltan lähteä koneelta!

 

 

 

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s