DO YOU HAVE THE BALLS?

on

Do you have the balls to leave a steady job, or even to leave not so steady job? It is a tricky question. There are no steady jobs anymore. All jobs in Finland are not steady at the moment, our country is not steady at all. We live in between the lines. Our people do not have the balls to leave or do a radical change. If we do, someone will become unhappy. Yes, we do not want anybody to be unhappy. Still out of unhappiness you can find your way out. It is survival game, which we have forgotten. We need not only boot camps, we need the balls!

Osallistun mielelläni kanssasi keskusteluun, joten älä epäröi jättää viestiä.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s